customer Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 witam mam dwa pytanka: 1. czy ktos probował wcisnąc opone 17 cali na felge 18 cali? Moze macie doswiadczenie jaka maksymalna opone , tak zeby szeroko wygladala... mozna zalozyc na felge od jawy 350? 2. moja jawka jest sporo przedłużona i w związku z tym czy wiecie co zrobić zeby łancuch mniej skakał? Skąd wziaść napinacz? Albo jak go zrobic? A moze mozna zrobic tylne zawieszenie twardszym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 szaleniec 8O8O hehe a jak chcesz dokonac tego wyczyny z wcisnieciem 17 opony na fele 18 ?? skoro napisales ze chcesz wciskac najszersza opone jaka wejdzie na tyl to w takim razie bedzie to musiala byc opona od jakiegos zółtka !! i znajac zycie bezdetkowa !! zapewniam cie ze bedziesz mial nielada problemow z wlozeniem takiej opony 18 na 18 fele .opona to nie detka , nie rozciaga sie tak...a pytasz jaka wejdzie najszersza ?? wez linijke i zmierz orientacyjnie wahacz ( tzn uwzglednij oczywiscie lancuch oraz mierz wahacz w tym miejscu gdzie prawdopodobnie bedzie opona ) z tym ze od razu mowie iz wkladajac dajmy na to 140 zwezi ci sie ona o jakies 10-15 mm . czemu ?? felga za wazka .osobiscie widzialem jak gosc mial 120 w jawie .ja w ETZ 250 mam 140 ale na felach kawy a nie MZtowskich i oczywiscie bez oslon lancucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi