Tradasace Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 witajcie wkurzony jestem bo zapodziałem gdzieś swoję super suwmiarkę i teraz nic nie mogę ustalić problem : chciałem dobrać nakrętkę zabezpieczającą zębatkę napedową przy skrzyni ( drive sprocket nut ) do yzf 750 R , ale nie wiem co to za gwint, ta sama jest w thunderace ( pewnie w thundercatie też) w manualu jest napisane tylko M18 ale nie podają skoku , z pomiarów linijką faktycznie jest te 18 mm i skok to mniej więcej 1 mm ale tego dokładnie nie wiem pytanie do speców : co to za gwint ? M18 x 1 ? czy jakiś inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tradasace Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 problem sie rozwiazałw yzf600 750 ,tcacie i t'ace jest M18 X 1 koszt 3.36 zł w http://www.fabory.pl/ a 3.66 Euro w Yamaha Genuine :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi