Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Hej, pamietajcie by zabrac ze soba drobne dolary (po 1, 2,5) - przydadza sie na ewentualne łapówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ciesze sie ze wszysto idzie w miare dobra droga.Chcialbym widziec wszystkich w niedziele na wieczor u mnie ewentualnie droga wyjatku w poniedzialek w polodnie.Chata pomiesci prawie wszystkich wiec smialo przyjezdzajcie.Wieczorem zrobimy grillai wypijemy "pifko" Jesli chodzi o Litwe, Łotwe iEstonie to przewiduje ze EURO bedzie chodliwe, a jesli chodzi o CCCP to jestem przekonany ze $ DOLAR $ bedzie najlepsza (uniwersalna) waluta, dlatego kupilem juz paredziesiat baksow w nominale 1$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Wszystkim, ktorzy juz wyjezdzaja zycze szerokieje drogi.Nie odjezdzajcie jednak zbyt daleko bo bede wkrotce za wami gonil.Jesli ktos wybiera sie pozniej to przypominam ze ja jade 13 przez cala Polske i cieszylbym sie gdyby ktos dolaczyl. Pozdro A ciebie sajgon bede namierzal telefonicznie podzas pogoni. Mam nadzieje ze roaming u ciebie chodzi.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ok, dzieki, bo to tez mnie dotyczy.Po Twoim poscie przypomnial mi sie tytuł filmu o tematyce MOTO pt. "W pogoni za cieniem" U mnie roaming chodzi, wiec bez obaw... Pozdrawiam i zycze szerokiej drogi (min. 1,5m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi