warrior.gwe Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 W tych smutnych dniach spełniły się dwa moje marzenia:- od soboty mam swoje moto www.bikepics.com/members/warriorgwepl- i od dzisiaj mogę legalnie śmigać Trudno pisać o radości gdy przeżywamy śmierć Wielkiego Człowieka jakim był i nadal jest Jan Paweł II. Życie musi się niestety toczyć dalej i w naszej codzienności dalej będziemy przeżywać smutki i radości ... Ja dzisiaj się cieszę choć nie mogę tej radości okazać w pełni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No nic, tylko pogratulowac ;) Ale dzis zdales czy odebrales prawko?Bo jesli dzisiaj zdales, to znaczy ,ze bedziesz musial czekac pare tygodni na prawko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 moto bardzo ladne ale powiedz co mu na zbiornik nadepnelo? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 G R A T U L A C J E...teraz już możesz śmigać ... szerokiej drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 WITAM Motorek śliczniutki będziesz miał zabawę. Niewiele wcześniej jednak pisałem posta do wypadku jestem jeszcze pod wpływem tego co przeczytałem więc uważaj nie daj sie ponieść fantazji i nie próbuj ile to poleci zanim sie nie wjeździsz . Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi