Filu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witam.Jak w temacie, gdzie najlepiej zrobic A1.Już trochę na motocyklu jeżdżę , więc zależy mi najlepiej na jakiejs szkoel, która obnizyła by mi ilość godzin nauki do minimum. Co polecacie?? Pzdr Filu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodjo7 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ty chcesz zrobić kurs czy "zrobić" kurs? Jezeli chcesz zrobic to chyba Tomek Kulik albo Sarbo, jeżeli jednak chcesz "zrobić" to prawie każda inna - najbardziej to chyba olewają wszystko w LOKu (moje doświadczenia z Białegostoku).Pozdrawiam, jezeli ktoś jest bardziej zorientowany to niech mnie poprawi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jeśli na A1 jest taki sam egzamin jak na A to sam papier ukończenia kursu nic ci nie da. Trzeba zdać egzamin. A to wbrew pozorom nie jest proste. To że umiesz jeździć na moto, to nic nie znaczy. Na pewno pomoże Ci. Sam jeździłem bez prawka. Ale na kursie po wjechaniu na 8 zrobiłem się strasznie "malutki" bo mówiłem że umiem jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jeśli na A1 jest taki sam egzamin jak na A to sam papier ukończenia kursu nic ci nie da. Trzeba zdać egzamin. A to wbrew pozorom nie jest proste. To że umiesz jeździć na moto' date=' to nic nie znaczy. Na pewno pomoże Ci. Sam jeździłem bez prawka. Ale na kursie po wjechaniu na 8 zrobiłem się strasznie "malutki" bo mówiłem że umiem jeździć.[/quote'] Doskonale wiem na czym polega egzamin i wiem tez, ze nie ma za wiele wspólnego z normalną jazdą ;) Co do ósemki to sam sobie wole potrenowac, ewentualnie wykupić te 2 godzinki na sprzecie egzaminacyjnym.Tomek Kulik nie organizuje kursów na kategorie A1. Zobacze, może zapytam u siebie w klubie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi