Dar00 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witam!W trakcie wakacji mam zamiar kupić swojego pierwszego japończyka i mam mały dylemat... Interesują mnie głównie 2 maszyny: gs500e i Zephyr ZR550. Co radzicie wybrać?? A może jakieś inne propozycje?? ( żaden ścig, ma być goły ;) ). Kwota którą będę dysponował to ok. 7tyś. Myslałem wcześniej nad starszym CB 750, ale właśnie nie wiem w końcu co wybrać? Wiem, że gs500 jest bardzo popularny ma małe zużycie paliwa itd- praktycznie byłem już zdecydowany żeby go brać, ale wpadł mi w oko także zephyr ;) Co radzicie?? proszę o radę posiadaczy tych maszyn, może jakieś inne propozycje? co sądzicie o tych 3 maszynach?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Chyba troche Ci sie dzialy pomylily ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar00 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 kurcze.. Pierwszy post i już gafa ;) Miałobyć w dziale sport/naked/turystyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar00 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 proszę admina o skasowanie postu, już zamieściłem go tam gdzie trzeba. sorry za zaśmiecanie forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi