Sz6sty Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 no tak wkońcu extremalne doznania :Pswoją drogą w jazda koszem poruwnywalna jest do auta :)ale tak czy siak kiedys jako pazer kosza chciałbym zostac "podniesiony na winklu" (cięzka sztuka z załadowanym) narazie mam za soba szalenstwa k750 bez koszyczka i tylko wtedy mozna powiedzieć ze moto ma ostrego kopa jak na swoje lata :D Ciekaw jestem tylko jaka była by reakcja pasażerki buhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ja często jestem pasażerką koszowca, z tego względu, że organizujemy ogniska, na których już po częsciowym nawaleniu wszyscy jeżdżą Junakiem :D Czasami można osiągnąć naprawdę niezły pion. Polecam Ci to Sz6sty!!! :P :) :) Spróbuj koniecznie!!! Wrażenia są niezapomniane! w ogóle jazda koszowcem ma swój klimat. To zupełnie co innego niż zwykły motocykl czy samochód. Jakby co, to zapraszam do nas na ognicho, to będziesz miał okazję spróbowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jak koszowcem to tylko jako pasażer i tylko w pionie :D)) (musze wkoncu być podniesiony :P ) A jazda samym motorkiem z koszem to rzadna rewelka chyba ze jedzie się na wczasy lub impre. PSJak jakieś ognicho będzie to się zaczne napraszać :) buhahahahBo na spodkania grilowe (jakich duzo ostatnio) nieprzyjezdzam z zasady :)grill niema klimatu Grill=>Zjadanie=>spanie lub spadanie (dom) Ognicho=> zjadanie=>śpiewanie=>tanczenie(ostatnio) i wiele wiele innych sorry za off topic PS2a teraz jade sie na glinki wykąpać hahaahaa wy gnijcie w pracy/domu :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Spoko Sz6sty nie ma sprawy :D Nasze ognicha to full opcja :P :) :) Niczego nie brakuje, ale szczególy już na priv, bo nie wypada o tym mówić publicznie ;P he he Ja niestety idę gnić w robocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 no tak wkońcu extremalne doznania swoją drogą w jazda koszem poruwnywalna jest do auta ale tak czy siak kiedys jako pazer kosza chciałbym zostac "podniesiony na winklu" (cięzka sztuka z załadowanym) narazie mam za soba szalenstwa k750 bez koszyczka i tylko wtedy mozna powiedzieć ze moto ma ostrego kopa jak na swoje lata Ciekaw jestem tylko jaka była by reakcja pasażerki buhahah Jazda z koszem porównywalna do auta?!?! Nigdy!! No chyba, że z mamusią!!! Ale nawet i z nią nie!! Bo też była motocyklistką z moim ojcem!!! I do tego jedzie się z nią na pewno dużo lepiej, aniżeli z niejedną młodą sikorką!!! Oczywiście, że nie jestem zwolennikiem jazdy z mamusią, ale taka jest prawda.... A odnośnie wrażeń, to zależy jak się jedzie... no i chęci doznań atrakcji u pasażerów... z reguły jadę wolno, ale jak bardzo chcą to nie ma problemu unieść nawet w 2 czy 3 osoby, czy zrobienie kółek.... Co prawda jest to duże obciążenie dla zawieszenia, no ale czasami..... do zdjęć, czy TV można!!!! [ Dodano: 14 ]Ciekaw jestem jak pasażerka by się czuła gdyby siedziała w koszu a ty byś wchodził w zakręt jak na avatarze :PPPP Pozdrawiam Sz6sty Jeśli chodzi o "zakrętowe" przewożenie plecaczka takiego żywego, to na pewno może być trochę krzyku, pisku.....Ale jedno trzeba powiedzieć, co opieram z resztą na swoim doświadczeniu: nigdy nie przewożę "ekstremalnie" osóbek, które wsiadają pierwszy raz, ze względu na uraz, który może pozostać i w ten sposób możemy ewentualnie stracić kolejną Amazonkę..... :roll: Dziękuję za pozdr i pozdrawiam również....MaNIEK - MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi