MICZA Opublikowano 11 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2003 Witam wszystkich zainteresowanych, chciałbym założyć klub Simsonów i zoorganizować latem wielki zlot!! CZekam na chętnych i na wasze opinie :) Mój mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfmean Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 www.simson.xp.pl stronka klubowa juz powstala :-p POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 z tym zlotem to naprawde extra pomysl 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 Mam pytanie : Czy ten zlot to tylko dla simsonów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONRAD.K Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 Mam Simsonka skuterka i chciałbym wiedzieć czy to tylko dla Enduro , kiedy by to miało być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONRAD.K Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 A jeszcze jedo , ostatnio robiłem wypełniacze wału i złożyłem śilnik :D .ale niemoge ustawić zabardzo gaznika chciarz przy nim nic niemodziłem tylko simek niechce odpalić i patrzyłem troche przy gaźniku i odpalił ale po chwili gaśnie , paliwo mam jeszcze z wiosny no ale przecież to chyba nie przez to że paliwo troszke stare. Jeszcze jeden problem sprzęgło ustawiam i ustawiam no i niemoge ustawić a przed poprwwką robiłem to wiele razy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 23 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 nie nie tylko dla enduro, dla wszystkich Simajów!!! ewentualnie dla innych motorowerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Hej Konrad K. Ja miałem to samo w swoim :D i sprzedałem go :) ale jak bedziesz go palił to weś na ssaniu niech pochodzi na ssaniu ash sie troche rozgrzeje i powinno być ok ( u mnie skutkowało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 O i na zlot to ja też bym był chętny :) Ale narazie nie mam zadnego motoroweru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 10 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Powracam do tego tematu ponieważ chciałbym naprawdę aby taki zlot doszedł do skutku a poza tym chciałbym się wreszcie gdzieś wybrać na mojim Simerze!!!!!Macie jakieś pomysły to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Sądzę, że taki zlot może zakończć się niepowodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 mi cieżko zebrać kumpli a wy mówicie o zlocie! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdl4ty Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 zlot to swietna sprawa ....jak sie ma papierki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi