Lazyrider Opublikowano 11 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2003 Nie wiecie czasem kto w naszym pięknym kraju sprowadza takie motocykle - Aprilia. Najlepiej oficjalnie, ale nieoficjalny adres i telefon też by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magic Opublikowano 14 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2003 przyłączam się do prośbyaprilie są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabe30 Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 W Mińsku Mazowieckim, przy wylotówce na Siedlce, ul. chyba Warszawska jest komis mający kontakty z Włochami, załatwiają każdy sprzęt podobo w dobrych cenach) tele do nich to prefix, 025-759.668, Ja dałem zaliczkę 10 mc temu, do dzisiaj się nie rozliczyli, ale jeśli zamówisz moto, bez przedpłacnia, mam wrażenie, że za bardzo nie natniesz się.pozdro, KB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SASIX Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 :) Jest koleś co ma komis z włoskimi furami w Jastrzębiu Zdroju. I może w każdej chwili sprowadzić a ceny ma takie sobie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastian Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 Jest w Warszawie firma "MotoRoma" oni specjalizuja sie w Aprilia jesli nie beda mieli na miejscu niczego interesujacego to moga ci sprowadzic. Kiedys mialem Aprilie RX125R i od nich bralem czesci, raczej godni polecenia (022) 644 93 49. W Minsku Maz. jest firma Motofan (czy jakos tak) ale jakies dziwne odczucia mam co do niej (typ wie tylko tyle ze sprzedaje Aprilie ;-) - 604 535 406 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi