Freemen Opublikowano 25 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Widzieliście fotki Gsxr 750 na 2006? Wygląda superowo,ale takiego tosobie nie sprawie. Mam dziwną i nie dokońca do przewidzenia sytuacje finansową... Więc jak będę przy kasie kupie 750, a jak nie to FZR 600 lub CBR F2. Bo czymś w sezonie 2006 musze jeździć :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Widzieliście fotki Gsxr 750 na 2006Już to napisałam w temacie o nowościach 2006, więc się powtórzę (oczywiście bez urazy, bo to tylko moje indywidualne zdanie) ,,dupki jak statki kosmiczne", jak dla mnie niezbyt rewelacyjne i pociągające, ale to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 750 z 2006 roku ma bodajze 150 kucokow i waga mniejsza takze osiagi beda rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor012 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Słuchaj, więcej oznacza lepiej ! GSX-R tu wygrywa. Koniec i kropka. Fakt, trzeba go kręcić jak każdą 750 ale on lubi obroty jak Begerowa seks, wiec jest wszystko OK :) ( z pełnym szacunkiem dla pani Beger i tego jej owsa ). 750 ( szczegolnie od roku 2000 ) fajnie wyglada. To super sprzet. Jazda, skladanie, gumy, skrzynia biegow miodzio ( jak w kazdym GSX-R ). Jedyny minus to hamulce. Niestety. Trzeba zakladac stalowe oplotu i bedzie lepiej. Ale znam ziomka, ktory kupil nowego "konia" 750 ( rok byl 2002 ) i heble mial zajefajne. Nie wiem od czego zalezy? Od klockow, tarcz? Moze... R6 jest fajna, ładnie wyglada itp. CBR 600 RR... hmmm... Zabieraj do domu GSX-R'a. Da rade starszym "litrówką". Wejdz powyżej 10 tys. obrotów to skumasz o co biega. Jak wsiadlem i odwinąlem pierwszy raz to myślałem, ze silnik eksploduje, a on dopiero se lepiej odetchnął. Moc jest OK ( ale dosc wyskoko ) Ale jak wejdziesz na obory to każda 600 może Ci naskoczyć. Pozdro. I powodzenia w zakupie moto dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 kaczor widziales z jakiego roku jest ostatni Post ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Oj świeżak ale odświerzyłeś temat z czasów PRL-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor012 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Nie, powaga, nie patrzylem. Wpadlem na forum po dlugiej przerwie i tak latalem po tematach, zobaczylem ten i napisalem. Ale przeciez nic sie nie stalo... A Wy chlopaki tez na niego wpadliscie wiec to sie ciagle toczy. A temat 600 i 750 zawsze bedzie aktualny bo Gixer'a 750 ciagle robią ( i chwałą im za to bo model 2006 jest najzajebistrzy:D) a 600 nigdy nie zginią. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruss00 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Ja bym Ci zaproponowac GSXere jednak to jest wieksze i ma wiecej mocy 600 to zawsze 600 ale r6 moim zdaniem jest najlepsza w swojej klasie no ale jak masz do wyboru cos wiekszego to Polecam Suze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi