Astarte Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 po ty aby nie bylo tysiace tematow o jeden sprawie na 1 stronie podalem linka do opisu mojego wyjazdu do uk , jest tam wszystko jak i gdzie do pormu (najtaniej) gdzie co i za ile itdNiestety bronx ale twój link nie działa. Niestety twój temat zaginął z niewyjaśnionych powodów w niewyjaśnionych okolicznościach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 No to powodzenia zycze i gratuluje odwagi. Etka do GB :icon_mrgreen: . Ja swoja najwiecej zrobilem 300km dziennie i potem przez tydzien moglem spac tylko na brzuchu :) A i jeszcze jedno piszecie o ekonomi i szybkosci 100-110km/h. Dla etki ekonomiczna to jest 90 potem krzywa spalania rosnie prawie pionowo i przy 110 to cos kolo 7l/100km. Na MZ Club Pl jest chyba taki schemat. Ale powodzenia, ja kiedys maluchem do Belgi zajechalem, ach mlodosc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jak ktoś :) już poruszył temat, to może jest jakiś koniec tej historii bo dosyć to iteresujące! Czy dojechał, jak mu się jechało praca i powrót ? Może ktoś coś wie to bym chętnie poczytał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi