tomek_87 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Na początku witam wszystkich, bo jestem tu nowy. :) Mam zamiar kupić Suzuki gsxf 600 z 1999 roku, oglądałem go i mam pytanie, czy ktoś spotkał sie kiedyś z malowaniem tego motorka na kolor niebieski z tym, że bak jest czerwony. Przejżałem fotki na bikepics i takiego nie znalazłem, właściciel zapewnia, że jest to kolor seryjny, lecz ja mam wątpliwości. Czy ktoś się spotkał z takim malowaniem, lub gdzie poza bikepics można to sprawdzić? Na co powinienem zwrócić uwagę kupując go? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dee Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 nie .. nie bylo takiego malowania ... nie wiem wogole czy w 99 kolor czerwony byl dostepny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Te sprzety byly zazwyczaj malowane jednolicie, cale czerwone i cale niebieskie, a nie jakis skladak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 no właśnie mi też tak się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 czy ktoś spotkał sie kiedyś z malowaniem tego motorka na kolor niebieski z tym, że bak jest czerwony. Przejżałem fotki na bikepics i takiego nie znalazłem, właściciel zapewnia, że jest to kolor seryjny seryjny to on może i jest tylko części pochodzą z dwóch " różnych " motocykli :lol: . ps. jak się nie znasz dobrzę to weź kogoś koniecznie na oględziny sprzęta :!: - możesz w ten sposób zaoszczędzić trochę gorsza i nie tylko........ - a jak ktoś się zna to zupełnie inna gadka ze sprzedającym (a widać że gostek fantazje ma 8O ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 wanny cale w jednym kolorze wychodza juz od samego poczatku .masz do wyboru czerwona , czarna, wisniowa ,zolta , zlota i niebieska , potem weszla jeszcze popielata.jedynie dolna czesc owiewki jest zawsze w grafitowym kolorze.mial bak wymiwniany lub mieszaniec jakis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi