Pablo2x Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No niestety motocykle to drogi sport- ale z drugiej strony - jak by takie treningi kosztowaly 40-50 zł to by trzeb arezerwowac z rocznym wyprzedzeniem - a tak 350 + 50 do 100 za paliwko skutecznie eliminuje uczestników Ps w najblizszy wtrek wybieram sie posmigac troche na torze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 OD nas z Białego jedzie kilka osób... pełny skład nie jest jeszcze na 100% ustalony ale coś około 5-10osób.Ja tez miałem jechac ale niestety tym razem musze obejść sie smakiem. Raz że fundusze musiałbym nagiąć naprawde maxymalnie bo miałem troche zupełnie innych wydatków a druga sprawa że jeśłi wszystko dobrze pójdzie od przyszłego tygodnia zaczynam nową prace i będe musiał byc koniecznie w mieście do piątku wieczorem więc po ptakach... ;) Ale cóz- pozostaje mieć nadzieje ze moze uda mi sie wyrwac na kolejną eliminacje albo kolejny podobny trening :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi