chichio Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Wracalem sobie spokojnie z dzisiejszej przejazdzki, ok 17 jade na odcinku Jablonna-Legionowo a tu jakis dres-skurw**** w czerwonym bmw rej WL costam wyprzedza sobie sznur samochodow. Dran nawet nie mial sie gdzie schowac, tylko sie przytulil do samochodow jadacych w strone jablonny. Pasowaloby tylko zawrocic i drapnac go gdzies na swiatlach. Ale jeszcze go spotkam . Dobrze ze nie jezdze szybko i w razie potrzeby moglbym sie shamowac i myknac na pobocze, udalo mi sie, ale tego palanta jeszcze dorwe.UWazajcie, bo zrobilo sie cieplo i drechy i inne barany pucuja klkunastoletni beemki i inne graty i sie lansuja. Mi juz sie dzisiaj cieplo przez chwile zrobilo. JEszcze raz uwazajcie :P :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 A mi wczoraj 2 razy wyjechali z podporzadkowanej, zakonczylo sie na ostrym hamowaniu i klaksonie, ale trzeba uwazac bo kierowcow katamarnow zima zupelnie uspila, bo nie widzieli zadnego moto i teraz trudno sie im przyzwyczaic. UWAZAJCIE NA SIEBIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Ja jezdze w oczojebce i na dlugich-wiec ludzie czuja respekt. Ale niestety nie dziala to na glupie kundle ! Dzis jade sobie dobrze ponad stowke a mi takie glupie zwierze pod kola wyskoczylo. Ostro po heblach i jakos udalo mi sie z nim nie spotkac. Zaraz mi sie cieplo zrobilo-choc blisko zera juz bylo ;)I co takiemu glupiemu zwierzakowi zrobisz? Kolesiowi to chociaz w samochod mozna je*nac-a zwierzakowi nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi