Skocz do zawartości

Ufff, malo brakowalo

chichio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wracalem sobie spokojnie z dzisiejszej przejazdzki, ok 17 jade na odcinku Jablonna-Legionowo a tu jakis dres-skurw**** w czerwonym bmw rej WL costam wyprzedza sobie sznur samochodow. Dran nawet nie mial sie gdzie schowac, tylko sie przytulil do samochodow jadacych w strone jablonny. Pasowaloby tylko zawrocic i drapnac go gdzies na swiatlach. Ale jeszcze go spotkam . Dobrze ze nie jezdze szybko i w razie potrzeby moglbym sie shamowac i myknac na pobocze, udalo mi sie, ale tego palanta jeszcze dorwe.

UWazajcie, bo zrobilo sie cieplo i drechy i inne barany pucuja klkunastoletni beemki i inne graty i sie lansuja. Mi juz sie dzisiaj cieplo przez chwile zrobilo. JEszcze raz uwazajcie

:P :P ;)

A mi wczoraj 2 razy wyjechali z podporzadkowanej, zakonczylo sie na ostrym hamowaniu i klaksonie, ale trzeba uwazac bo kierowcow katamarnow zima zupelnie uspila, bo nie widzieli zadnego moto i teraz trudno sie im przyzwyczaic. UWAZAJCIE NA SIEBIE !!

Gość Anonymous

Ja jezdze w oczojebce i na dlugich-wiec ludzie czuja respekt. Ale niestety nie dziala to na glupie kundle ! Dzis jade sobie dobrze ponad stowke a mi takie glupie zwierze pod kola wyskoczylo. Ostro po heblach i jakos udalo mi sie z nim nie spotkac. Zaraz mi sie cieplo zrobilo-choc blisko zera juz bylo ;)I co takiemu glupiemu zwierzakowi zrobisz? Kolesiowi to chociaz w samochod mozna je*nac-a zwierzakowi nic nie zrobisz.