ROBSON Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 a moze tak jak rok temu zorganizowac przejazdzki po warszawie i okolicachsa chetni w maju??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja zawsze jestem chętny na wspulne smiganie, ale narazie Hondzie czeka regulacja gaźników i regulacja rozrządu (łańcuszek o ząbek przeskoczył) :D ale naszczescie nic niezdazyło sie popsuć :(Mam nadzieje ze do jakiegoś wspulnego wypadu bede miał wszystko zrobione.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a moze tak jak rok temu zorganizowac przejazdzki po warszawie i okolicach sa chetni w maju??????? Pewnie, że są :D U mnie jeszcze tylko wymiana przewodów na "stalflexy" i oponek... I będzie można śmigać... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mairj Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Dajcie koniecznie znać jeśli będziecie się ustawiać na ostre latanko. DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a ja własnie z wycieczki do Radomia wruciłem coś mi odbiło... i tak tu 5km puzniej mysle moze dalej dalej dalej i zorientowałem sie ze w radomiu jestem. A do domu na styk dojechałem (musze jezdzic z forsą przy dupi*) w poniedziałek (jutro praca ;) ) pewnie tez sie powydziczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi