adi Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 WitamMialem dokladnie taka sama sytuacje,bylo 130km/h a ja jechalem 190,na zdjeciu bylo widac auto numery i nic wiecej.Jesli zeznasz ze z auta kozystasz ty ,twoi rodzice i laska, i ze chetnie wskazalbys winnego gdybys tylko pamietal kto nim jest wtedy jechal to sedzia nie ma wyjscia(domniemanie niewinnosci) i umozy sprawe.Pamietaj to oni musza udowodnic twoja wine,nie ma obowiazku albo nakazu pamietania kto jechal autem i niewazne czy bylo to miesiac czy rok temu.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Przypomniało mi się że kiedyś zrobili mi zdjęcie jak mykałem moto,uśmiechnąłem się ładnie. Do dzisiaj nic nie przyszło bo niby jak,numerów nie mają 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi