YARECK Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Może ktoś ma namiary na klub motorowy gdzie mile są widziani motocykliści obu płci?Większość klubów niestety ma wpisany w statut szowinizm i dziewczyny sprowadza się w nich raczej do roli breloczków prz kluczykach czy nawet nie tego.Fajnie by było jak byłby to klub z okolic Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Pytasz o MC czy o Free Group? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 SZCZERZE MÓWIAC TO NIE BARDZO WIEM CZYM SIE ROZNIA, ALE RACZEJ MC CHOC I W FREE GROUP TEZ PEWNIE MOZNA POZNAC FAJNYCH LUDZI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 SZCZERZE MÓWIAC TO NIE BARDZO WIEM CZYM SIE ROZNIA' date=' ALE RACZEJ MC CHOC I W FREE GROUP TEZ PEWNIE MOZNA POZNAC FAJNYCH LUDZI.[/quote']LOL, nie no mc i fajni ludzie.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 To niemozliwe :P Raz jakis gosc miał awarie ja sie zatrzymałem (jeszcze w tedy na jawie bylem)I zapytałem sie: ,,czy w czymś Tobie brachu pomóc''A on odpowiedział ,,Spierd###j jestem z MC'' Niewiem czy oni maja jakies tam swoje zasady ale juz sie zraziłem do tej formacji... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 jarek.jan: chyba jestes nowy w tym światku więc powiem Ci, że jeśli szukasz bratnich dusz, ludzi do wspólnego śmigania i czerpania przyjemnosci z bytowania z motocyklami to takich ludzi znajdziesz na tym forum. W MC nie szukaj bo mozesz znalezc ale nie to czego szukasz tylko wpi*-*-^&ol co najwyżej... Radzę Ci odpuść sobie bo to bandy debili w 95% A jeśli zależy Ci koniecznie żeby nosić jakies barwy na plecach to zamów sobie kamizelkę forumową.... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 PGRku jak zawsze nic dodac nic ująć! Bracie wiesz co gadasz!Nie wiem czy wiazanie sie z formalna formacja to dobre wyjscie i co to wlasciwie ma dać!Mysle jarek.jan ze powinienes troszke tu pobyc poczytac posty i wyciagnac wniosek czy taka przynaleznosc jest Ci potrzebna.Przeciez mozesz sie identyfikowac z nieformalna grupa motocyklistów polskich i chyba tak najlepiej. PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 No chyba ze chcesz dawać sobie obić pysk i lac innych za to że mają guzik w kurtce w kolorze barw twojego klubu to dawaj smialo do nich, na pewno poznasz tam smak prawdziwej motocyklowej przygody.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Polecam klub pod nazwa "Kolko rozancowe",siedzibe maja przy kazdym kosciele i przyjma Cie z otwartymi rekami :lol: :lol: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 DZIĘKI WIELKIE ZA PORADY!ZGODNIE ZNIMI ODPUSZCZE SOBIE MC BO NIE MAM ZAMIARU NIKOGO LAC, SAM BYC LANY ITP. A JAK ZAJDZIE POTRZEBA TO W MIARE SWOICH UMIEJETNOSCI POMOGE KAZDEMU KTO BEDZIE TEJ POMOCY CHCIAL BEZ WZGLEDY KIM JEST I NA CZYM JEZDZI.DROGI PGR : GDZIE MOZNA TAKA KAMIZELE ZAMOWIC? CHCIALBYM DLA SIEBIE I MOJEJ KOCHANEJ AMAZONKI.NIE CHODZI MI O SZPAN ZE OTO JESTEM Z FORUM ALE MYSLE ZE LATWIEJ BEDZIE SIE ZOBACZYC NA JAKICHS IMPRACH, DRODZE I TAKIE TAM I ZAMIENIC TROCHE SLOW I PRZEDE WSZYSTKIM POZNAC.POZDRAWIAM WSZYSTKICH ROZMOWCOW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Edycje kamizelkowe są organizowane co jakiś czas i zawsze jest to ekscytujący temat :P Do tej pory były już 3 edycje (ostatnia niedawno finiszowała). Co do 4 edycji to trudno mi powiedzieć czy będzie. Zależy od ludzi dobrej woli, czy będą chcieli ponownie wszystko pociągnąć i czy znów znajdzie się sponsor. Poszukaj w archiwum o akcjach kamizelkowych to troche się wczujesz w klimat. lewa w górzedofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Dofo już mnie ubiegł i napisał to co trzeba.P.S. Jak sie uda to moze w neidalekiej przyszlosci ruszy 4 edycja ale na razie nic nie wiadomo jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Motocykl to wolnosc - kazde laczenie sie w grupy to odbieranie sobie czesci wolnosci 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi