Gość giegiel Opublikowano 9 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2003 Mam Ogara 205 (silnik dezametowski 2 biegowy) i chciałbym go rozwiercić.Moje pytanie brzmi na ile maksymalnie da sie go rozwiercić?i jaki (skąd) cylinder i tłok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalskimarcin Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Mam Ogara 205 (silnik dezametowski 2 biegowy) i chciałbym go rozwiercić.Moje pytanie brzmi na ile maksymalnie da sie go rozwiercić?i jaki (skąd) cylinder i tłok? w jaki sposób go rozwiercić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Pogadaj z SUshi, on rozwiercał charta więc pewnie będzie wiedział też jak to z ogarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalskimarcin Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi