KiceR Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Witam, mam zamiar wymienic opony w mojej XJ900, te co sa zalozone to Metzelery przod z '98, tyl z '00 (glebokosc bieznika tylnej 8mm). Nie wiem, gdzie w 3miescie oprocz Pomira mozna cos dostac (w ofercie maja jedynie dunlopa za 895zl/komplet). Szczerze mowiac najchetniej zalozylbym tez metzelery ale za cholere nie moge namierzyc ich dystrybutora... jesli macie jakies namiary to zapodajcie. Pytanie do znawcow: tylna opone tez na mus wymieniac czy ten sezon przejezdzic? - guma nie wyglada na zmeczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtalski Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Popatrz tutaj: www.opony.pl Teoretycznie guma żyje 5 - 6 lat. Musisz sam ocenić jej stan (czy nie jest popękana, twardość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Zobacz w Gniszewie w Kawasaki - Irys kupił tam opony do swojej Kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi