teedy6 Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 WitamMam kilka pytanPosiadam kawasaki klr 250 88r.1.Gdzie moge zregenerowaz wal lub kupic lozyska na niego bo szukalel w sklepach internetowych i nic.Gdzie kupic tlok pierscienie,sworzen i tego typu?Mysle ze to to mam zuzyte bo jak silnik odpale to rzęzi strasznie.chyba ze macie inne propozycjejesli ktos taki silnik rozbieral i wie co i jak top prosze o pomoc na forum i email.A tak poza tym jak ktos ma jakies infiormacje odnosnie naprawy i obslugi silnika tego motocylka prosze pisac .Ijeszcze jak by ktos mial taki motocykl to prosze o kontakt na maila podanegoponizej bo nie wiem dokladnie co jak i do czego,jak regulowac,itp.Dodam jeszcze jak jest z lozyskami na korbowodzie,czy sa toczne,slizgowe,igielkowe czy jakies inne i czy sa w ogole wymienny,bo zabieram sie za rozbieranie silnika i poprostu chce wiedziec na czym stoje i jakich kontaktow i gdzie zaczac szukac czesci oprucz www.kawasaki.pl [email protected] Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 http://www.kawasaki.pl/ tam wybierasz najbilższy salon lub servis i dzwonisz. Szybicej i bardziej kokretniej to si echyba nie da nic zamówic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teedy6 Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 do kolegi co napisal wyzej dzieki za rade mi sie wydaje ze nie powinienes byc na tym forum bo po co ci jak ty wiesz gdzie serwis do serwisu to ja znam adresjak ja sam moge sobie zrobic jak mam czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 do kolegi co napisal wyzej dzieki za rade mi sie wydaje ze nie powinienes byc na tym forum bo po co ci jak ty wiesz gdzie serwis do serwisu to ja znam adresjak ja sam moge sobie zrobic jak mam czesciNie rozumiem Twojej wypowiedzi . Pyasz sieGdzie kupic tlok pierscienie' date='sworzen i tego typu? [/quote']No to odpisałem Ci gdzie możesz szukać a jak umiesz sam to wszytko poskałdac to adres potrzebny ci tylko do zamówienia. Możesz poszukac także na http://www.sklep.larsson.com.pl/ tamjest wiele zamieników po tańszych cenach niz orginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teedy6 Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 w tym sklepie co podales nie ma cylindrow ani tlokow ani lozysknie wim gdzie lozyska kupic tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 w tym sklepie co podales nie ma cylindrow ani tlokow ani lozysknie wim gdzie lozyska kupic tezNo fakt akurat do kawasaki nie ma, a dziwne bo do reszty jest.Co do łożysk to ja zawsze kupywałem w hutrowni z takimi cześciami. Spisywałem oznaczenia i szukałem czy mają. W takim miesjcu mozna kupić to samo łożykko tyle ze bez foli z napsiem kawasaki za połowe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi