DZIKO Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 witam, jeśli coś wiecie na temat łańcuchów VAZ to proszę o info, z tego co widziałem na ich stronie to budzi zaufanie zastosowanie w sporcie ich wyrobów, ale trochę odtrasza mnie to że produkowane są w Brazylii,u nas jest stosunkowo dobra cena a sprzedawca chwali sobie te łańcuchy ( zresztą jak każdy ), zatem jeśli możecie mi doradzić to będę wzdzięczny pozdrawiam - dziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Podaj jakiegos linka do tej strony chetnie i my poczytamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKO Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 http://www.vaz.com.br/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 dystrybutor w polsce http://www.intercars.com.pl/r_motocykle.htm np. kpl.napęd do xj600s ok 300 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 FAKTYCZNIE W SPORCIE SIE UDZUELAJA. A TAK PRZY OKAZJI - CZY TE LANCUCHY SA FABRYCZNIE ZAKUTE CZY TSZA SIE BAWIC? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 No to zobaczymy , pod koniec sezonu bede wymieniac naped i zaopatrze sie w zestawy tej firmy i zobaczymy jak bedzie sie spisywac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi