Tomas Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Ja mam uwex flash dobry kask nie narzekam ALE PO 3 MIESIĄCACH ODPADŁ TEN PLASTIKOWY PRZYSŁANIACZ WYWIETRZNIKA i to juz drugi przypadek który znam taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 17 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 hehe... powaznie? trudno... ja sie juz zdecydowalem, za ta cene biore a jak mi sie nie spodoba to sprzedam na allegro Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 witam dołącze sie do tematu.... jak zamowić towar z louis'a bo chciałem kupić dokładnie daytone II i niewiem jak :D czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 ja zamowilem kask uvex flash łacznie za 60 ojro przez KLASA podajesz nr artykułu i sprowadzaja ci w cenie katalogowejpozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Tak, Klasa tak robi, ale moze wytlumacze to troche doglebniej. daroo_g zaplacil 60 euro, a normalnie winien zaplacic 49,95 euro. Dlaczego?Poniewaz cokolwiek w Louisie jest w promocji/przecenie/wyprzedazy jest dodatkowo na niego narzucany 22% podatek. Bo Klasa (i w sumie reszta firm ktore sie tym zajmuja) nie dostaja swoich procentow (zysku) z tego typu imprez promocyjnych. Dlatego jak cos zamawiasz zwyklego (nie przecenione), to placic KWOTE razy kurs euro (ten drozszy, obecnie chyba 4,17 zl).Za przesylke nic nie placisz. Zawsze mozecie poszukac blizej siebie, w innych firmach ,bo jak tak patrze w salonach/servisach czy stronach netowych, to straasznie duzo firm bawi sie w takie sprowadzanie rzeczy. Pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 dzięki za info MasterDD na przyszłośc bede mądrzejszy niestety juz zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 O tym garnku by mogl Qler cos wiecej powiedziec...No chyba tyle, ze kupilem za 270 zl w Tarnowie u Kremówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi