MrMax Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 oryginalnych czesci sporo mam zakopanych na strychu... nie przegladalem tego jeszcze ale z informacji taty daloby sie jeszcze jedna w 70% kompletna zlozyc :-) na pewno jest oryginalny tlumik, tylna lampa i dluga wajcha zmiany biegow tak zeby wystawala do zbiornika... no i jest tez kompletna rama niestety bez tabliczki, ale emblematy EMW przegladalem fotki i nie wiem co z kierownica... klamki sprzegla i hamulca sa tak jak we wspolczesnych motocyklach a wszystkie osly ktorych fotki widzialem maja odwrocone... EMW ma taka sama jak moja... nie wiem czy to nie jest jakas kombinacja... trzeba o tym jeszcze pogrzebac w sieci a poki co jestem dobrej mysli... akumulator jutro zdobede i sobie pare kilometrow zrobie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Powiem Ci ze przednie zawieszenie tez chyba masz nie orginalne.Orginaly wygladaly tak jak na tej aukcji http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=45449206tylko mialy na dole gumy ochronne. No ale ogolnie material do roboty. Z tego moze byc piekny osiolek. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 zazdroszcze Ci!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Postanowiłem wskrzesić temat , ponieważ sam chcę nabyć "osła" do remontu i się nim zaopiekować , MrMax jak tam Twój egzemplarz ? coś już działasz przy nim ? Wklej jakiś nowy link jak możesz z fotkami, bo ten link który wkleiłeś już wygasł i nie mogłem sie pozachwycać Twoim modelem :wink: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi