arek605 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 dzieki! moglbys mi jeszcze pomoc, napisz mi dokladnie jak to sprawdzic ? ja mam tylko swoj przekaznik padnięty, ale mam na oku z GSa bo znalazlem bardzo tanio. pozdrawiam ! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 dzieki! moglbys mi jeszcze pomoc, napisz mi dokladnie jak to sprawdzic ? ja mam tylko swoj przekaznik padnięty, ale mam na oku z GSa bo znalazlem bardzo tanio. pozdrawiam ! dzieki Powinno cos pisac na obudowach obu przekazników. Jeśli nie, to sprawdż w serwisówce od swojego, jaka moc ma rozrusznik. Pojemność aku w GS to 11Ah jesli w twoim moto jest podobna to i prąd rozruchu pewnie taki sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi