Fabio Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witka.O ja już doszedłem do siebie (Cytrynowa dobra jak zawsze he he).Potwierdzam chłopaki Łosiaki spisali się na medal.Impreza sympatyczna und spontanicznaa i co mniej hardcoreowi motocykliści a raczej ich ładne pasażerki miały gdzie ochlapać zmęczone twarzyczki ;) ,a ten z nogą to udawał jak zwykle :lol: ,bierze wszystkich na litość he hePozdrowienia dla Ciebie i wszystkich "Wściekłych Łosi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 nooo wiedzialem ze bedzie zajebiscie ale poco ta koscielna muzyka hehe byla caly wieczor w sobote he he he rower byl czadowy !!!!!!! tak ta impreza na stale juz jest w moim kalendarzu podrowka i do zobaczenia na No Czesku he he he :D Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Wielki ukłon dla Organizatorów za całokształt :D świetna impreza, dużo ludzi, ciekawe maszyny, zimne piwo, przez chwilę śnieg i grad......... ciepło ogniska........Kto nie był niech żałuje (Siwy :D )kto był niech się szykuje na kolejne Party u Łosi, na pewno nie wściekłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Chciałem poinformować zainteresowanych, że jest mozna kupić od naszego kolegi Orki płytę DVD z filmem i teledyskami ze zlotu. Kontakt u mnie prosze o PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi