Mati Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Ma ktoś może schamat instalacji elektrycznej do tej Cz(chodzi o taką co Qler posiada) I jeszcze prosił bym o jakieś porady co do tego motocyklaNa co warto zwrócic uwage podczas eksplotacji itd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Wyslalem Ci na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Ok serdeczne dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Podczas eksploatacji uważaj na regulator napięcia. w większości CZ 175 które widziałem często się psuł (wiem bo sam mam). Trzeba jeszcze pamiętać o tym by podczas zmiany biegów wciskac sprzęgło przy kierze. Znajomy nie wciskał i musiał biegi naprawiać. Jeśli chcesz to mogę Ci przesłać na maila książkę serwisową.pzdrAHTOH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Bardzo bym prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 hmmmm niewiem z kad se zes wziol ta awarje reglera mi sie to nigdy nie psulo jak mozna wciskac biegi bez sprzegla wiem ze tam jest pol automat ale to nieznaczy ze zastepuje linkeCZ 175 mozna jezdzic i 5 lat bez wiekszego wkladu finansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Regler w CZ 175 leci w wielu egzemplarzach. Miałem taką i też mi padł. Oczywiście zaraz potem akumulator.Wzróć uwagę, żeby spradzać co jakiś czas napięcie ładowania nawet jeśli wydaje ci się, że wszystko jest ok. To nie jest trudne i trzeba mieć tylko miernik eletryczny.Nie wiem za to co zrobić żeby pierścienie nie dzwoniły he, he. To się pojawia naprawdę szybko po remoncie. Na szczęście nie muszę sie juz tym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 No bo regler sie wymienia na elektroniczny i zalatwia to sprawe padania reglera ;) A co do dzwonienia, to ja niewiem, bo moja ma od nowosci okolo 4500km przejechane jedynie :mrgreen: Natomiast w mojej slabo odbija tylny hamulec :? Jak go wcisne to puszcza dopiero po chwili, jak juz nie naciskam. W czasie jazdy oczywiscie puszcza szybciej, ale niewiem jak to wyeliminowac. ;)Moga to byc sprezyny szczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 sory że to tak długo trwa z tą książką serwisową ale miałem problem z kompem. Postaram się jutro umieścic ta książkę na FTPie w dziale mechanika 2t. kto będzie chciał to pobierze.pzdrAHTOH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 A taki regulator to skąd wytrzasnąć?? chętnie się w to zaopatrze. Jaka może być cena takiego czegoś?Wiem, że to półautomat ale znajomy tak miał. Może było źle coś wyregulowane. A co do pierścieni to mi dzwoniły przed remontem cały czas. Zobaczymy jak będzie teraz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 uwazajcie na te regulatory elektroniczne mi przez niego uciekaja prady laduje super moze nawet za dobrze 8V na max obrotachja jeste zwolennikiem mechanicznych regulatorkowwszyskie moje jawy maja mechaniczny i nigdy problemow z pradem nie mam chyba ze akumulator po zimie padl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 ile jest 6*pierwiastek z 2 :> mi w przybliżeniu wyszło8,4 czyli taki m być max prąd ładowania dla 12V np. 14,4V !! regulator mechaniczny nie dorasta do pięt elektronikowi !! jeśli było by odwrotnie to scigadła miał by mechaniczne a tak nie jest !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 A taki regulator to skąd wytrzasnąć?? W kazdym sklepie z czesciami do demoludow :P Jaka może być cena takiego czegoś?Pare zlociszy (nie wiem dokladnie) U mnie nic nie ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 na ftp ftp://luk.ds.pg.gda.pl/Upload/filip2233/c...75_poprawne.zip jest jak sama nazwa wskazuje książka serwisowa do CZ 175. Bierzcie i kożystajcie z tego wszyscy.pzdrAHTOH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi