motoR6 Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Mozecie mi polecic sklep internetowy gdzie mozna zamowic crash pady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...php?uid=2970050Gosc ma od zaje.... tych crashpadow :) Do wyboru do koloru... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Jak sie montuje crashpady,trzeba wiercic czy sa jakies zestawy montazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Podjeź do serwisu motocyklowego. Praktycznie w każdym sprzedadzą Ci i zamontują. W wawie koszt to od 200 do 300 zł (zależy od crash padu i serwisu) w autoryzowanych serwisach. Dlaczego tak lepiej niż samemu - bo czasem trzeba zmienić śruby mocujące do ramy, wiercić w owiewce (albo można dać przedłużkę) itp. Poza tym po co się męczyć i kombinować...? Zwłaszcza jak masz moto za dwadzieścia kilka tysięcy, to oszczędzenie 50 - 100 zł na robiciźnie jest śmieszne. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2970050Gosc ma od zaje.... tych crashpadow :) Do wyboru do koloru... :P Cos mi sie to niewidzi takie jakies "wiesniacze".NIeprezentuje sie to zarewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 niewazne jak sie prezentuje, wazne aby bylo skuteczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 maniek_7 szukam crashpad`ów do GSXR1000K4 jakieś sensowne za sensowną cenę podaj sklep internetowy gdzie można kupić bo pisałem do kilku i zawsze mam odpowiedź negatywną zapewne w wawie jest ale u mnie na prowincji niestety nie ma nic takiego :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Mi to zakładali w serwisie. W K2 musieli mi wycinać z lewej strony owiewkę, ale w K4 już nie trzeba wycinać. Nie wiem gdzie można kupić w Internecie, ale zajedź do serwisu. To są standardowe (mogą być wałki, grzybki lub stożki) i tylko dobierają śrubę do modelu. W najgorszym wypadku mogę zapytać chłopaków ile za komplet i wysłać Ci pocztą (pady i śruby do Twojego modelu). Ewentualnie poprzez KLASA możesz sprowadzić sobie z Louisa LSL - są ładniejsze ale co do ich skuteczności są różne opinie. Klasa sprowadza to po cenie z louisa (mają strone internetową). W razie czego wal na PRIWA. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 ..... do usunięcia Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi