trajka66 Opublikowano 22 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 Hmm co jest lepsze ja tam mam jawke 50 skutera i Ogara 200. W sumie mozna powiedziec ze jawka jest lepsza bo bardziej trwała, ma lepsze zawieszenie (chociaż niskie) i o niebo lepsze oswietlenie niz Ogar. A ogar jest lzejszy, nie lataja obudowy, ktore w jawce czesto sie odkrecaja i stukaja. Mozna nim pojezdzic po wiekszych dziurach. Ogolnie oceniam te dwa motorki podobnie wiec wybor nalezy do Ciebie. I jeszcze jedno uwazaj na kopniaka, bo w silnikach czecho-slowackich czesto sie psuje. Jesli chcesz wiecej informacji na temat tych sprzetow to wejdz na moja stronke www.motorki.prv.pl lub skontaktuj sie ze mna gg#1240571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 Chciałbyś Gościu ;) Gdybyśmy się ścigali to byś tylko mógł wąchać spaliny mojego Ogara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiem,że Pony ma silnik dezamet 023 (taki sam jak Ogar 205)Radzę ci zmień sobie skrzynię(o niebo lepiej) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 uwierz mi nie potrzebuje! w te wakacje spróbuje władować silnik od simsona enduro! to dopiero bedzie rakieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ścigałem sie z ogarem 200 na jedynce mnie delikatnie wyprzedził ale jak wczepiłem 2 to został w tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 HAAAAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAale żeś mnie teraz gościu roz**bał :lol: Te kity to wiesz. Ogara 200 dobre sobieZ przeróbką Ogara z 50 na 70 (mój temat)to było dla jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 szkoda ze jesteś z poznania bym ci udowodnił! w wakacje zobaczycie mojego sprzeta na filmie to uwierzycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Też żałuję bo chciałbym to zobaczyć ;) Nie mogę doczekać się tego filmu!!!!!!!!!!!!!!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 no dobra to wtedy zobaczysz na własne oczy nawet nakrece to jak sie ścigam z ogarem specjalnie dal ciebie!albo z jakimś debilnym skuterkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Czekam ze zniecierpliwieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 a moze chcesz inne moje filmy(naszej grupy Szalone Knoby)?coś w stylu jackassu!i jest też troche szaleńst samochodem!jak tak to prosze na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 No ale ogólnie Ogar jest lepszy od jawy(moim zdaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 o tak od jawy lepszy!chodziaż miałem okazje pobrykać jawą 50 mustang PituŚa i było całkiem przyjemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 Ja za to jeździłem Ogarem 200 kumpla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiedyś mnie brał,a teraz to może wąchać spaliny 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 ogar 200 to tak ja jawa 50 mustang ten sam silnik i waga w sumie niczym sie nie ruźnią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 Wiem o tym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2003 Gosciu na twoje dywigacje na temat motorowerów to juz nawet nie chce sie dopowiadac taki znawca jestes ze uwazasz ze jawa 50 to to samo co ogar 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi