PomyK Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Nie...... normalnie para 60zł.A powiem że te rękawiczki crossowe UFO z allegro calkiem dobrze się sprzedaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubos33 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam.Przesiadłem się z szosówki na Enduro. A dokładnie na Yamaxę XT600.Zostały mi rękawice Modeka Racing Pro ale trochę na Enduro w lesie nie wygodne. Jakie niedrogie rękawice polecacie?Co myślicie np. o takich:http://moto.allegro.pl/rekawice-pro-biker-motor-cross-quad-mtb-m-l-xl-xxl-i2946679482.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIKERX Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie beda zbyt wygodne... Ja moge polecic fox'a dirtpaw oraz polarpaw. Co prawda sa drozsze bo ok 120-150 zl ale warte tej ceny. Jezdzilem tez we fly'u za 90 i tez caly sezon wytrzymaly :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi