Solo Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Potrzebny schemat instalacji do motoroweru minsk .wszystkie inne wiadmosci tez sie przydaza...strony z serwoisowkami, instrukcje uzytokwania itd..Jesli ktos cos ma to prosze podeslijcie na maila lub rzuccie linkiem na forum:)z gory dzieks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam!Miałem gdzieś całą książkę serwisową (tzn prawie bo bez okładki). Tylko nie wiem czy to ten model. Poszukam i zaskanuje schemat. Jeśli jeszcze cos potrzebne to pisz.pzdrAHTOH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Bede Ci bardzo wdzieczny za wszystkie materialy na temat tego minska.Niestety wiem tylko tyle ze to model z '88 i pojemnosc 125ccm.Materialy potrzebuje dla kolezanki bo to jej moto i bede jej pomagal przy remoncie.Wielkie dzieki.jak cos to pisz na priva:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Odezwij sie do "Filu" on katuje takie sprzety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skate1 Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Hej witam wszystkich! Ja też ostatnio wygrzebałem Minsk'a i potrzebuje WSZYSTKO co by mi tylko pomogło coś z nim zrobić. Więc jakby sie dało to prosiłbym również o jakieś schematy. thxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi