bols2 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 No niezupełnie. Zawsze istnieje możliwość że ktoś się przyczepi do tego że ta maszynka ma mięcej jak 15 KM i wtedy jezdziec staje przed sądem. Pozdro W polsce dosc mało prawdopodobne bym powiedział ,ze niemozliwe jeżeli ma wpisne w danych 15 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Jeśli mówicie że nie które 125 są lepszę od 500 to nie pozostaje mi nic innego ja uwierzyc wam na słowo. Całe czas byłem przekonany że 125 czy 250 po 80 będą miały takie same osiągi. Ale jak widzę rożnica jest ogromna. Będe musiał sie zastanowic Aha a mniej więcej jesli wiecie to ile mogły by kosztować takie 125, 150 czy 250 i jak rocznikowo to stoi. Czy sie opłaca? Np. Cagiva Mito ,Planet, NSR 125, Yanahą RD 250, 350, aprilie AF1 125 Interesują mnie przede wszystkim ścigacze, albo szosowo-turystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Czolem! A ja bym chyba na Twoim miejscu przesiadl sie na MZ 250, zanim wskoczyl na japonczyka.To nie jest tylko roznica w mocy i przyspieszeniu, ale i w ciezarze motocykla, z ktorym trzeba sobie dac rade. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Kiedys nad Mz 250 myślałem ale teraz jakbym miał ją kupic to wolałbym nie. Jakos mnie do niej nie ciągnie, ale dzięki za pomoc w wyborze następnego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Całe czas byłem przekonany że 125 czy 250 po 80 będą miały takie same osiągi. Ale jak widzę rożnica jest ogromna No wlasnie chodzi o to ze roznica jest dosyc duza. Szczegolnie ze w 125 przelotowa jest juz ponad magiczna granica 100km/h ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 osiągi. Ale jak widzę rożnica jest ogromna. Będe musiał sie zastanowic Heh w sumie porównac odblokowana mocna 80 do zablokowanej 125 to róznica jest nieduża ale 125 po odblokowaniu maja 2x wiecej mocy ;)A ja bym chyba na Twoim miejscu przesiadl sie na MZ 250, zanim wskoczyl na japonczyka. Moim zdaniem niekoniecznie jeżeli chce sie przesiasc na 125 ponieważ moc 125 troche wiekasz a waga w sumie porównywalna jak 125 nie lżejsza zależy od modelu wiec pomysł raczej niebardzo.Chodz pomysł mz z wioski akazyjnie po sezonie sprzedac i jakis gs lub cus wiekszego :roll:Na wioskach ostatnio zobaczyłem multum mz ok 500-800 zł które po małej polerce i kosmetyce mozna pchnąć na jakiej giełdzie lub z ogłoszenia za + -1500 czyli czysty zysk pienieżny i doswiadczeniowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi