To_masz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Jak w temacie. Samochód w doskonałym stanie technicznym i wizualnym, w najwyższej wersji wyposażenia, automat, regularnie serwisowany w ASO Toyota Chodzeń Piaseczno. Mam ksera faktur z przeglądów w ostatnich 3 latach. Jeździł nim właściciel firmy w której pracuję od 20 lat. W sierpniu ubiegłego roku wykupiłem go w ramach prezentu na dwudziestolecie. Niedawno udało mi się spełnić marzenie i kupiłem Imprezę, więc trzy samochody w rodzinie to jednak za wiele, stąd decyzja o sprzedaży. Jeszcze nie wrzucałem na żadne portale, pomyślałem że może ktoś tutaj będzie zainteresowany taką perełką. Samochód garażowany. Nr VIN SB1BK76L30E043252 Cena 79 tys zł. Dla zainteresowanych mogę wysłać więcej zdjęć. Edytowane 6 godzin temu przez To_masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi