cespenar Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Witam ostatnio slyszalem ze z dniem 13 Stycznia 2005 roku zmienila sie stawka oplaty za karte pojazdu w 2004r kosztowala 500zl a teraz bodajze 49zl jest to prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Nie, to nie jest prawda :x :? Dziś chodziłem rejestrować MW i mam zapłacić za kartę pojazdu 500złp.Po pierwsze nigdy nie wierz w dobre wieści bez ich sprawdzenia.Po dugie zawsze wierz w złe wieści. Te drugie są znacznie bardziej prawdopodobne. ZbychoXJR1300MW750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 dowód rejestracyjny + karta pojazdu = 550 PLN - dzisiaj płacone :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cespenar Opublikowano 31 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 to chamsko :evil: juz myslalem ze sobie w tym sezonie pojezdze :crossy: nie wiem czy uda mi sie zdobyc ponad te 500zl :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cespenar Opublikowano 1 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 dobra no coz zrobic pozyczylem kase od starszych :) jutro lub po jutrze jade rejestrowac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi