Dc-Lx-Vi Opublikowano 1 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2003 Czy ktoś wie gdzie, za jaką cenę i czy w ogóle można w Warszawie lub okolicach kupić takie używane moto??? Zna ktoś może w ogóle dealer'ów MZ w Wawie (adresy)??? POMÓŻCIE...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 2 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2003 Od niedawna jest nowy importer MZFirma "Purodent"Podolszyn Nowy nr 28A 05-090 Raszyn tel. 022/720 18 42e-mail: [email protected] informacje na stronie www.motocyklemz.pl Więc dielerów pewnie jeszcze nie ma, a używanej MZ SX jeszcze w ogłoszeniach nie widziałem. Moto jest nowe (krótko produkowane) i w Polsce mało popularne. Ale cuda się zdarzają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 3 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2003 Dzięki za info. Pożyjemy, zobaczymy - może jednak jakiś cud się zdarzy... :)Oby... :roll: bo lepszego 4-suwa tego typu dla "zielonego" (czyli mnie :evil:) jeszcze nie spotkałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi