micek Opublikowano 2 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2003 Moje pierwsze poważne moto MZ ETZ 150, kupione przez ojca - motocykl nie żyje,po mału go reanimuje,ale co będzie za rok, dwa lub trzy, kiedy będe chciał kupic coś innego,wiekszego, jakąś japonie? Jest tyle min że głowa boliPanicznie sie boje tej chwili, mam uraz pomimo to ze kupił mi ją ojciec, boje sie że znowu będzie to samo, napewno przy zakupie drugiego moto bedzie mi towarzyszyć kilku kumpli i mechaników,sam nigdy nie pójde, poprostu taki uraz... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2003 dobrze jest przed dalszą podróżą poprosić sprzedającego o zdjęcia szpręta ze wszystkich przez internet. To teraz nie problem i jesli sprzedający nie ma nic do ukrycia to je wyśle, a jeśli nie wyśle to nie ma sie po co fatygować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 5 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2003 Cze Redwater Mam pytanie gdzie mozna zrobić takie badania i "skolko stoit" coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 5 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2003 Kupilem ten moto, ale warunkowo, najpierw pojechalismy do serwisu na badanie ramy, geometrii, silnika i orginalnosci moto. . Kochani !!! Gdzie to można zrobić i jakim kosztem. A poza tym co to znaczy warunkowo? Prosze o pomoc bo też bym tak chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 5 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2003 Kawa gpz 500 za 3550 zł???? Stan idealny,niewierze,pewnie kolejna mina na którą jest dużo chętnych :) http://allegro.pl/show_item.php?item=10052728 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_xj Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 wszyscy jesteśmy cieniasy.......mój przyjaciel przed wyruszeniem w trasę (450kilosów w jedną stronę) już po kilku rozmowach tel. ze sprzedającym R6 (Polski salon I właściciel 2002r, stan oczywiście perfekt) zadzwonił do niego uprzedzić że przyjeżdża i ..................... dodał, że jesli moto nie jest igła to będzie wpier..ol.Jakie było moje zdziwienie jak koleś przyznał się, że R6 ma kilka obtarć bo ostatnio miał lekki upadek. Może to jest sposób................? Sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi