Wiśnia Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 witam wszystkich, mam pytanie,jak ustawia sie rozrzd w widlastym silniku.czy na wale sa dwa znaki "T"dla kazdego tloka?który cylinder odpala pierwszy?jezeli bym mial teraz motocykl pod rk to bym sobie poradzil,ale dostalem propozycje pracy w serwisie motocyklowym i zapytano mnie czy ustawie rozrzd w widlaku,powiedzialem "OCZYWISCIE"ale szczeze to jeszcze nie rozbieralem widlastego silnika,a w serwisie musze sie jakos pokazac :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 nie, na wale sa cztery znaki T dla kazdego tloka. zdziwiony? pewnie nie, jak sie robi rozrzad w VFR :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 no moze nie jest to wyczerpujaca odpowiedz ,ale i tak dziekuje teraz moge sie domyslac ze sa dwa znaki dla kazdego tloka inny,tak?a moze ktos jeszcze cos doda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Dlaczego (skad) dwa znaki dla kazdego tloka ???Jest tylko jeden znak dla kazdego tloka i ten oznacza OT.(tak lak pisze @mlody VFR)Nie wiem poco mialby tam byc jeszcze jeden znak,co mialby on oznaczac ? SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi