andirut Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Witam ,mam problem z kupnem nowego poszycia do moto ,stare nie prezentuje się najlepiej. Może ktoś wymieniał i ma jakieś namiary na sklepy lub firmy które tym się zajmują. Będe wdzięczny za wszelką pomoc Pozdrawiam Andrzej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Może jakiś dobry tapicer (taki od szycia ze skór, a nie tylko materiałów) dałby radę zrobić nowe :roll: wyjdzie taniej niż kupowanie oryginalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andirut Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Słyszałem wiele opini na temat skóry lub dermy,jeden z tapicerów radzi mi derme bo skóra naciąga wilgoć .może ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi