bartusdr Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 oj co ś pogoda jakoś się nie zapowiada :evil: oby była 27, bo inaczej będzie lipa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 no i jednak 15% przewazylo :P :evil: przykro mi ale nie dotrzemy z wrocka..... ale i tak najszczersze zyczenia na nowej drodze ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 od soboty bedzie bezchmurnie ! nie ma co sie zastanawiac, tylko juz rezerwowac dzionek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam MARCO ! Dowiedziałem sie od Roniego (ZXR) że chcesz mieć pare maszynek wiecej więc wpadne z nim ale dopiero dojedziemy tak na 15;45.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 W sumie od Parafi Św. Antoniego mieszkam jakieś 1.5 kilometra :evil: Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 dla zainteresowanych mapka dojazdowa do kościołasorki że tak późno ale byłem troszke zajętyhttp://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=1179mapka pokzauje gdzie dokładnie znajduje się kościółwyjaśnie po krótce trasę z miasta:od rąda Starołęka całyczas prosto w kierunku do Starołęki (wyjazdu z miasta) aż do przejazdu kolejowego (juz widać zółte wieże kościoła) za którym to kręcimy w lewo (po głównej) i dalej jakieś 500m na krzyżówce znowu w (po głównej) i juz 200m i po lewej jest taki duży żółty kościółekjakby ktoś miał jakieś jeszcze pytania lub jak ktos chciałby zajechać do mnie do domu (wytłumacze dojazd) to pytajcie i piszcieDowiedziałem sie od Roniego (ZXR) że chcesz mieć pare maszynek wiecej więc wpadne z nim ale dopiero dojedziemy tak na 15;45.Pozdrospoko juz znim ciut wcześniej obgadałem mówił że postara się kogoś załatwić jeszczety to od GPZ :?: 8) od soboty bedzie bezchmurnie ! nie ma co sie zastanawiac, tylko juz rezerwowac dzionek !no wiadomo że będzie super pogoda oglądam wszystkie serwisy i mówią że będzie OKI PS samochód ma juz załatwiony mam nadzieje że ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Tak od GPZ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Panowie ostatnie przygotowania zakończyłem ;) Już ostatni raz zapraszam wszystkich zdecydowanych jak i również tych co się jeszcze wahają. Przypominam że msza w kościele rozpoczyna się od godziny 16.00 Pogoda już dopisuje i ma się nie zmienić. Pozdro dla wszystkich do zobaczenia ostatni raz uroczyście żegnam grono kawalerów 8) odezwe się już jako mąż :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 i mineło... decyzja padła ;-) żonke masz ładną, wiec narzekać nie powinieneś ! jak dla mnie było świetnie ! z tym że mam żal do forumowiczów - tyle deklaracji a przyjechały 4 maszyny (MZ 251 - w zastępnie forumowicza przyjechali jego rodzice - szczescia z Virago ;) ZX7R, GPZ 1100, ZX6R) macie czego żałować !!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ;) ;) Tak bardzo chcialem byc, a nie doszly jeszcze przednie klocki hamulcowe, ktore tydzien temu zamowilem. 2 x 120 km nie bede jechal tylko z tylnymi. Moze wpadne jak za 25 lat bedziecie odnawiali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Cześć ;) Moje zastępstwo było zachwycone weselem i całą asystą. Szkoda że jednak były tylko 4 maszyny i nie przyjechało więcej. Dzięki temu ślubowi chyba wczesniej bede miał inny motocykl (CB albo GS). Ale co nie zmienia faktu że sam muszę na niego zapracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Marco Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ;) Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Helow;))) Wczoraj było okejas.Dziwny tylko był szofer bo trzeba było troche uważać na to jak jedzie (hamował bez okazji;)))przez co zaliczyłbym chyba z 3 gleby ;) itp.Było moze mało moto ale było fajnie ;) . Jeszcze raz gorąco pozdrawiam młodą pare i ekipe która przyjechała- rodziców krisa (i samego krisa) byli na etce,luzipower który przyjechał na ryczącej zx6r i roniego co towarzyszył nam na swojej zxr750, pozdrawiam też tych co rzeczywiście z jakiegoś powodu nie mogli przyjechać a bardzo chcieli.Jakoś to wyszło i mam nadzieje że nie zawiedliśmy pary młodej :) Chłopaki jeszcze raz gorące pozdro może sie kiedyś spotkamy na maszynkach bo na taką ekipe mozna liczyć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 A ja wczoraj w okolicy Nowego Tomyśla złapałem kapcia ;) dookoła same lasy i nikt nie chciał się zatrzymać (pedaly) zadzwoniłem po ojca i zwiózł mnie na przyczepie do chaty :) nigdy więcej na torowych oponach na zwykłą drogę ;) Wybacz Marco :D a tak chciałem być :cry: pomimo to życzę szczęścia :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi