dofo Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 teges szmeges... ten link cos nie bangla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Marzy mi się przejazd jakimś pięknym kabriolecikiem i tu też kieruję prośbę do Was pozieważ szukam jakiegoś takiego wypasionego kabriolecika może ktoś coś pomoże. Serdeczne gratulacje - odważny krok (sam go popełniłem rok temu:))jeśli chodzi o samochodzik to zobacz tu:www.stamps.republika.pl - polecam EXCALIBUR'a z tego co wiem dojeżdżają.Powodzenia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 soory Panowie ale to nie temat o tym wiem i przepraszam' date=' ale zbulwersowało mnie troszke paplanie na temat naszej "Stolicy" tylko i wyłacznie na podstawie "naczytania".teges szmeges... ten link cos nie banglabalanga balanga !www.stamps.republika.pl - polecam EXCALIBUR'a z tego co wiem dojeżdżają. Rolls Royce mnie pozamiatał ! Cuuudeńko ! p.s. Marco w chaosie codziennych spraw chyba nie zapomniałeś zamówić ładnej pogody prawda ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ludzie mam tylko nadzieję że chociaż wy mnie nie zawiedziecieDziś dowiedziałem się że prawie cała moja ekipka znajomych wybiera sie na GP do Brna i nie będą mogli zrobic mi eskorty ;) :P :D pozostało mi tylko liczyć na forumową brać co do pogody to wiadomo juz od dawna jest zaklepana PSbangla bo poprawiłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 To najlepiej wpisać się kto przyjedzie żeby Marco wiedział na czym stoi i ilu nas bedzie. Zeby nie było że pojedzie 2 albo 3 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Melduje, ze nie widze na dzien dzisiejszy powodow by mnie nie bylo. Czy znajdzie sie ktos chetny poprowadzenia "przyjezdnego" pod miejsce akcji? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Dziś dowiedziałem się że prawie cała moja ekipka znajomych wybiera sie na GP do Brna i nie będą mogli zrobic mi eskortyTrochę to nie fair ! W końcu wiedzieli juz od daaaawna o twoim terminie Ja na 99.9 % bede i postaram sie przyprowadzić kilka motorków ! uwazam, ze min. 3 nas bedzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Będę z ekipą :( Będą 3 Yamahy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Będą 3 Yamahy nie tylko Yamaszki ale i każdy jest mile wiedziany Będę z ekipą bartusdr te twoje 150km to już bardzo fajna trasa :) Czy znajdzie sie ktos chetny poprowadzenia "przyjezdnego" pod miejsce akcji? a co do dojazdu to później wrzucę jakąś mapkę dojazdową pogoda napewno dopisze (bo niema innego wyjścia 8) ) więc nie macie się o co martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Dla mnie to obowiązek być na ślubie i jechać w eskorcie. Bedę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 witam moze i ekpia z wrocka wpadnie ..... z jerrym montujemy pare osob wiec na 85% bedziemy ..... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Będę z ekipą Będą 3 Yamahy moze i ekpia z wrocka wpadnie ..... ogladałem właśnie pogodę i ma się do spokojnie utrzymać do soboty więc śmiało mozna traske planować tą mapke zamieszcze w poniedziałek lub wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Już tylko tydzień wolności Marco. Trochę mało czasu może ktoś jeszcze zadeklaruje sie żeby przyjechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Hallo Marco...Dopiero wczoraj zauwazylem, ze wyslalem do Ciebie widomosc w sprawie autek-...i chyba nie miales mozliwosci mi odpowiedziec bo mialem od dawna 100% zapelniona skrzynke (ciekawe ile osob mnie moze tez przeklinac...). Jesli po prostu nie pisales- to ok, ufff. Jest teraz czysto- nie wiedzialem, ze mamy tak mala pojemnosc. Nie bedziemy jednak ze Smoczyca na uroczystosci bo juz od piatku bedziemy podziwiac "Brno". Zyczymy Wam tak wspanialych chwil slubnych jak u nas i pieknych momentow jak nasze "po". Pozdrawiamy.Jacol&Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Skoro już się zdecydowałeś ożenić to napewno przemyślałeś wszystkie za i przeciw. Rachunek powinien zatem wyjść dodatni. Gratulować Ci nie wiem, czy jest sens... :P Ale tak na poważnie to brachu nie daj sie tylko całkowicie usamochodowić kobiecie!! Jeśli Bóg da i dostanę motocykl przed Twoim ślubem to przyjedziemy z braciakiem...Pozdro... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi