Harry Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 Odpalałem dziś 251 i jak nadusiłem kick-starter odskoczył mi spowrotem i coś strzeliło. Jak chcę ponownie kopnąć to kick-starter tak luźno chodzi jakby się coś tam nie zazebiało. Czy ktoś wie co się stało i jak to naprawić. Czy żeby to naprawić trzeba rozpoławiać silik czy wystarczy tylko zdjąć lewy dekiel i coś tam wymienić :?: Pomóżcie :!: Za podpowiedzi z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 zdjac lewy dekiel wystarczy. ale zanim to zrobisz stuknij lekko mlotkiem w oske startera, moze sie tylko sprzegielko podwiesilo. jak nic nie pomoze - rozbieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 stuknięcie poskutkowało :P a już się bałem że to coś poważniejszegoDzięki MłodyVFR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 No ja to miałem:D: stuknięcie skutuje ale do czasu, z tego względu ze się kopnik dalej bdzie wieszał. U mnie przyczyną było to ze ta blaszka ustaląca połozenie kopnika wenątrz skrzyni przeskoczyła prze bolec i "nie trzymała" prawidłowo. I często było tak ze jak moto się juz nagrzało to to przy próbie zapalenia starter "oddawał" i znowu sie wieszał. Na dłuższą trasę bierz młotek-taka moja dorba rada, a najlepiej póki zima zrób sobie z tym porządek Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 30 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Może bym to zrobił bo moto mam w piwnicy na zimę, ale zadzwoniłem do poprzedniego właściciela (był to pierwszy właściciel) i powiedział że w ciągu 14lat zdażyło mu się to 3 może 4 razy i nie muszę się tym przejmować więc dałem sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 a czasami pomaga tylko wymiana oleju w skrzyni - powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi