Kroolik Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No generalnie powiem tylko ze duzo, duzo mniej niz bym musial w salonie zaplacic. Niestety, ale cena salonowa zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 kroolik zamierzasz tylko w terenie smigac czy moze jakies felgi z oponkami supermoto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 kroolik zamierzasz tylko w terenie smigac czy moze jakies felgi z oponkami supermoto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Nic mi na ten temat nie wiadomo, a do tego narazie asfaltu mam dosc na jakis czas - trzeba poznac tajniki jazdy w terenie. Poza tym to jednak dosyc droga zabawa i raczej watpie, zebym mial na to srodki. A WR250 chyba bedzie jednak za slaba na SM. Lepiej zdecydowanie jakiejs 450. Jezeli bym mial myslec o SM to kupilbym 450, a specjalnie nie chcialem gdyz uwazam ze taki sprzet jest za mocny dla mnie w teren.A tak apropos to ostatnio Yamaha wogole zaczela podawac co ciekawe wszedzie moc i moment (dla 250 - 38,7KM i 26Nm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Kurna piękna sztuka, zero otarc, rysek a Ty kroolik taką lalunie zamierzasz taplać w błocie. Nieładnie :D A z tymi motorami z USA to rzeczywiście są duzo tańsze, znajomy sprowadza teraz salonówke R1 i po wszystkich kosztach będzie tańsza dokładnie nie pamietam ale niecałe 10tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi