miklass Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 witam wszystkich serdecznie!! Mam problem, chciałbym żeby mi ktoś napisał jak sie rozbiera tylne amorki w gazeli (shl m17) chodzi mi konkretnie o doną "szkalanke" która oryginalnie jest srebrna. Zdaje sobie sprawe że to może być coś prostego ale jakoś nie wpada mi żaden pomysł jak to rozgryźć. Cała gazela już rozebrana i wypiaskowana. ps Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bodek Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Czy problem jeszcze aktualny? Mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casjan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Miklass, mógłbyś powiedzie ile zapłaciłeś za piaskowanie. Też mam taki sprzęt, zamierzam go odreustarowac. A czy już pomalowałeś? Nie moge ci pomóc, ale widziałem ostatnio na allegro do sprzedania okoł po 5 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi