c00l Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 tosty zahartowany jest ja wczoraj zamarzalem w aucie jak go odpalilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 W drodze powrotnej jakieś 5 km od chaty już zaczęło mi się zimno robić, ale to dlatego że nie założyłem swoich zimowych rękawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja ostatwno w kombinezonie roboczym zrobilem pare kulek pod warsztatem to lapy mi zamrazly tak ze ledwo sprzeglo wcisnolem jak wjezdzalem do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Kwestia dobrych rękawic. Skórzane nie nadają się kompletnie. Łapy w nich przemarzną do kości. Na największe mrozy używam obciachowych milicyjnych z 4 palcami. -10 i przy 150km/h nie czuje się zimna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 hyba se musze sprawic jakies pozadne rekawice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 witam ja jestem z 3miasta i ogolnie jak na taki spory rejon malo sie dzieje z wyjatkiem co srodowych zlotow w Brzeźnie, moze macie jakies opcje ??? albo moze cos wiecej sie dzieje, a ja o tym nie wiem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 teraz to sie raczej napewno nic nie dzieje:roll: Wygladzasz czsem za okno :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 no ale wiadomo ze chodzi mi o sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Mam pytanie do miejscowych, gdzie w trójmieście a dokładnie w Sopocie można poczuć klimaty motocyklowe? Będę u was do końca maja, niestety nie moto i w dodatku w pracy. Gdzie można wyrwać jakieś miłe motocyklistki, żeby całkowicie nie zdziczeć? :biggrin: Wesoło tam macie. Rozrywkowo. :biggrin: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi