nufry Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Niewiem co jest z moja TS ka. Odpala ciezko pomimo tego ze isra jest bardzo dobra. Mam zalozony modul elektroniczny zamiast kondesatora. Jak odpali to pracuje jakby nierowno, i zazuca swiece na czrno po czy swieca przebicia dostaje. Wymienilem tez przewod i fajke i dalje to samo. Probowalem roznych swiec jakie tylko byly w sklepie. Moze maktos jakis pomysl bo niewiem za co sie brac teraz :) mysle zeby wymienic przerywacz, jesli to nie to to cewke, no a pozniej to sam nie wiem co jeszcze.... jeszcze do wymiany idzie regulator bo mam mechaniczny i na swiatlach na niskich zapala sie lampka ladowania, a jak wrzucam kierunek to gasnie :D Moze ma ktos jakis pomysl co jeszcze sprawdzic? Przeczyscilem tez wszystkie masy, a do lampy poprowadziem dodatkowa. Z gory dzieki za pomoc. aha, plywa w gazniku ystawiony dobrze, iglica tezz wiec zalewanie chyba odpada. Tloczek od ssania zamyka chyba dobrze bo az odcisniety krazek jest na tej gumce na dole. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Moze poszedl Simmering od strony sprzegla ale to sie chyba wiaze z rozbieraniem karterow.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 zapomnialem dodac, ze simeringi wymienilem wszystkie z 3 miesiace temu, wiec odpada, simeringi i uszczeli bo tez o tym myslalem. Jeszcze ktos ma jakies pomysly? bo ja juz niema sily ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Moze za duzo oleju lejesz do benzyny? Napisz mi na pw gdzie mieszkasz, bo pod koniec stycznia bede jechał do Lublina (przez Sandomierz, Annopol, Krasnik) wiec jesli byłoby po drodze to bym wpadł i Ci pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Hmm, TS-ka o ile dobrze pamietam ma instalacje 6V a czy moduł jest do takiego napięcia zasilania przystosowany? Iskra może być, tylko nie wiadomo w którym miejscu, a w ogóle ustawiłeś zapłon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 modul jest na 1000% przystosowany do takiego napiecia ! Ustawilem zaplon, iskra jest bardzo dobra, pomiedzy elektrodami, ma ladny sinawo niebieski kolor. Dzis kupilem nowa swiece iskre F95 Nawed ladnie chodzi, tylko boje sie ze mi zazuci swiece, bo kolorek na swiecy jest troszke brazowy, prawie cla czarna, tylko w jednym miejscu widac brazowawy, mysle jednak ze z czasem ja zazuci na czarno. Niewiem co zrobic, moze iglice opuscic ? Pozatym wie ktos jak wyregulowac regl. napiecia. Bo ma chyba za slabe ladowanie, bo na swiatlach lubi zgasnac, a jak jeszcze stop nacine i wzuce kierunek to naprawde prawie gasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi