Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Wiatam !! co sądzicie o aprili rs 250 ?? moze znacie kogos kto chcialby ja sprzedac w dobre ręce... :) jak tak to dajcie znac ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Witam Puszcze Ci troszke spama, no i nie na temat bedzie :roll: Moja dziewczyna ma do oddania w dobre rece Honde VT250F (4T) -nie te lata co aprilia ale za to cena okazyjna- 3600 . Jesli Cie interesuje to pisz :) PozdrawiamWiktorPSPrzepraszam wszystkich za spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Lucass znam kolesia co chce ją sprzedać......z tym, ze On mieszka w Niemczech....... A co do RS jeju zawsze o niej marzyłem, zawsze......Prędkosc jak na 250 to 200 km/h 8O Masakra normalnie (prędkosc katalogowa) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 heheh mi tez sie zajebiscie piodoba tylko trudno ja dostac w polsce ... albo bita albo stara ... jak bym dorwał model nie bity w stanie idealnym to ....oooo.... nie starszy niz 1998-9 biere od razu !!! myślałem nad sprowadzeniem z włoch .. albo niemiec ale nie wiem ile by to kosztowała i czy by sie opłacało... jakbyście cos wiedzieli to piszcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 przy okazji ... moze ktos wie jak cofnac licznik od gazu ziemnego ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi