kobuz1 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Elo Mariuszu :) Oczywiście propozycja dobra, mówimy już o tym setny raz, ale że zrobiło sie ciepło to może wreszcie efekt tej dyskusji dojdzie do skutku i zjedziemy sie w jakimś miejscu a potem mała straska :( CO do miejsca to przydało by się miejsce przy jakimś barze motocyklowym, no ale wiadomo że takiego baru w Kaliszu nie ma więc trzeba gdzieś indziej! Narazie może tak jak w zeszłym roku na złotym rogu, a potem możemy pomysleć nad jakimś innym miejscem spotów :bigrazz: Wiec ludzie zgłaszajcie siem i robimy spota!!Pozdrawaim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A pomysł z lotniskiem w Michałkowie?Już upadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Chyba nie??wszystkie propozycje sa ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Witajcie! O ile pamietam to pomysł z lotniskiem już padł, ale rozmawialismy o tym zimą więc wiadomo że nie mozna było sie spotkać, teraz mamy cieplutko więc damy ade, tylko niech sie odezwie więcej motocyklistów z okolicy to bedzie nas więcej i wtedy ustalimy konkretną datę!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 No to ja obstaję przy Michałkowie. Sandra mogłby tu zajżeć :rolleyes:w końcu to ona założyła temat. Może ma ktoś z nią jakiś kontakt-bo jeszcze powie,że umawiamy się za jej plecami :) Data do obgadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dzisiaj spontanicznie zjechało sie troche wiary na złoty i było super !!! byle tak dalej, nastepna sobota trzeba juz konkrety ustalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Siema, ja mam z nią kontakt to postaram sie zagadac z nią na GG , ona chyba zapomniala o tym temacie, a może nie udziela się tutaj bo ma swoje forum które sobie kiedys tam zrobila..pewno to jest przyczynąPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 po pierwsze :o ciolera jakie zmiany :smile: :) jestem pod wrażeniem po drugie: mam straszny nawał nauki ponieważ kończe w tym roku szkołe szybciej o miesiąc wiec trzeba sie wyrabiać z materiałym :/ póki można.....bo poprawki ciezka sprwa.... po trzecie:taaa mam tam jakieś forum ale to temat zamknięty po czwarte:witam :D (tak wiem szybko) po piąte :aktualnie mój środek transpotu jednośladowiec pospolity jest w stanie spoczynku a raczej rozkładu.... po szóste:i znów słychac ten piekny dzwięk za oknem.... PozdrawiamSandra :P ps: bozeee teraz sie tu nie połapie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 aktualnie mój środek transpotu jednośladowiec pospolity jest w stanie spoczynku a raczej rozkładu.... A co mu się Sandra stanęło :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam .Dzisiaj pojechalismy obczaic sytuacje do Michałkowa na lotnisko ,całkiem fajnie ,dołączyli do nas ludzie z klubu Skalmierzyce i pojechalismy do ostrowa na rynek ,teraz juz smiało mozna sie zaczać konkretnie umawiac .JAK COS BEDE WIEDZIAŁ O SOBOCIE DAM ZNAC NA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIOGUN Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witajcie jak chcecie poznać kogoś z okolicy Kalisza i Ostrowa to zapraszamy do Skalmierzyc zawsze w drugi i ostatni czwartek miesiaca wieczorem w Pubie AKWARIUM tam zawsze są jacyś motocykilści pozdro. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dobra, powiedzmy Michałków ,zbiórka i co dalej? Jakaś traska?Ile km ,w jakim kierunku, jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Hmm, widze że wszystko ruszyło jakoś do przodu..szkoda tylko że teraz nie mam zabardzo czym jechac do tego michałkowa..:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Hmm, widze że wszystko ruszyło jakoś do przodu..szkoda tylko że teraz nie mam zabardzo czym jechac do tego michałkowa..Widzę ,że ciągle wyskakuja jakieś problemy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ello dzisiaj o 16 tej cos sie ma dziac na parkingu nowego tesco ,jade zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi