sandrasf Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 To co odświezamy topica?? Słoneczko juz jest :D PozdrawiamSandra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Hmmm Czemu nie??? Ja i tak jezdze juz tydzien odkad zaczelo robic sie znosnie ;p. Uwazajcie na enduro w Kaliszu. Hehehehe. Pozdrawiam wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 no to co? kiedy i gdzie? ja proponuje na przyklad czwartek albo piatek...nie wiem jak jest wtedy z praca..w kazdym razie szkola ma wolne...niech sie wypowiedza ci, ktorzy pracuja...w swieta chyba kazdy znajdzie troche czasu..jesli to co napisalem nie pasuje to moze sobota albo niedziela...a miejsce? hm... moze to lotnisko w Michałkowie pod Ostrowem...co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 jesli to co napisalem nie pasuje to moze sobota albo niedziela...a miejsce? hm... moze to lotnisko w Michałkowie pod Ostrowem...co Wy na to?Mi pasuje raczej tylko sobota. Idę do pracy na nockę także cały dzień jestem wolny, a przynajmniej do 16-17. Miejsce jeszcze można dogadać.Jeszcze tylko założyć łańcuch, zmienić opony, zapłacić ubezpieczenie i zrobić przegląd :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Hej ja mam rekolekcję teraz wiec całyyy czas mam wolne, tylko że moge mieć problem z dojazdem jak spotkanie ma być w Michałkowie :? no nic zobaczymy pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 no to co robimy? sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Ja niestety odpadam. Akumulator padł mi totalnie. Zamówiłem nowy, ale jeszcze czekam na niego :/ Poza tym pozostaje mi tylko zmienić klocki z przodu, płyn i pojechać na przegląd, także nic wielkiego. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Witam:) Także , jak Boniek jestem z TurkU i prawdopodobnie będe jechał przez Kalisz w przyszłą niedziele... Tylko musze płyny wymienić i przegląd zrobić (w zeszłym sezonie zapomniałem o przeglądzie... ale przy kontroli policji nie narzekali na to :twisted: ) sandrasf jak będe jechał, to możnaby się spotkać:clap: dam znać co i jak za jakiś czas:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Hej mi problemik z dojazdem już na 99% odpadł :lol: wiec jak jutro już bede miec swoje 2oo to bedzie suipeeellll!!!! w sobote pociwczę jazde i bedzie dobrze :) :) wiec jak coś to ja już transport mam, wiec czekam tylko za terminem i miejscem spotkania (a gdzie jest to lotnisko w Michałkwoie to nie wiem , jak bysmy się tam mieli spotkać to by mnie ktoś musiał pokierowac ) Pozdrawiam szczęśliwa jak nigdy Sandra :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 no popatrz...a co to za motocykl bedziesz miala? co do lotniska to bylem tam w poniedzialek...z ojazdem nie ma zadnego problemu...najlatwiej kierowac sie w kierunku poznania i za ostrowem skrecic w prawo...dojazd prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 najlatwiej kierowac sie w kierunku poznania i za ostrowem skrecic w prawo...dojazd prostyZależy od której strony się jedzie :clap: Jadąc od Kalisza skręcamy w prawo w Czekanowie, z tego co pamiętam. Jest znak "Michałków" także ciężko przegapić :clap: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 no popatrz...a co to za motocykl bedziesz miala? co do lotniska to bylem tam w poniedzialek...z ojazdem nie ma zadnego problemu...najlatwiej kierowac sie w kierunku poznania i za ostrowem skrecic w prawo...dojazd prosty Patrz w dziale "przy piwie" post "jezuuu chyba mam skuter" :clap: Pozostaje tylko rejestracja i karta uuppsss :clap: :P Ok to ja jakoś znajde ten Michałków :P PozdrawiamSandra EDIT=> edytuje bo niepotrzebnie walić posta pod postem 8) wiec miałam mieć a nie mam ale może bedę mieć znowu 8) wszystko się wyjaśni w sobotę (trzymajcie kciuki) Ale do rzeczy są chętni jeszcze na spotkanie ( tutaj dziekuje koledze Mishel'owi :clap: za spotkanie ;) było mi bardzo miło poznac, zdrowiej szybko)Wiec ja jak dobrze pojdzie (znowu 8O ) to bede miec swoje 2oo w sobote (znowu 8) ) i chętnie posmigam z osobami z okolicy (a co :P ) oczywiscie spotkac można się też nie na moto :P PozdrawiamSandra ps: ale jestem natrętna wiem wiem :roll: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Jakby co to ja też jestem z Turku.Boniek a może Ty się chociaż kiedyś kopniesz w moją okolicę i pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Jakby co to ja też jestem z Turku.Boniek a może Ty się chociaż kiedyś kopniesz w moją okolicę i pogadamyNo ja tu jestem praktycznie na stałe także nie muszę się nigdzie kopać :banghead: Widziałem jakąś XJ parę dni temu. To pewnie Ty byłeś. Zgadamy się to razem pośmigamy. Zawsze to lepiej niż samemu. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Boniek, Zibik to dwawjcie jakies konkrtene namiary z Rychwała to kawałek więc można się skumnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi