pitt Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 no własnie :mrgreen: najlepiej w okolicy piły ale gdzie indziej tyz mnie ratuje 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 no własnie :mrgreen: najlepiej w okolicy piły ale gdzie indziej tyz mnie ratuje 8O A byles w pile w motoosprzecie na wodnej ? Wiem ze tam jest bieda i wogole poziom tego sklepu jest smieszny, ale moze maja jakies katalogi z tlokami w co watpie ale zawsze mozesz sie popytac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 Używanych to najlepiej na ebayu poszukać, jeżeli chodzi o nowe to albo firmówki albo jakieś zamienniki np. Wiseco. Sprecyzuj o co dokładnie chodzi same tłoki, z pierścieniami na nadwymiar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 dokładnie chodzi same tłoki, z pierścieniami na nadwymiarno właśnie o to chodzi...i jaka cena jeżeli ktos wie...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi