Jerry Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Qrna a ja już motocykl do domu odwiozłem i przyjechałem puszka po graty :) :D PGR czy aby opuszczasz nas?? Kto teraz będzie rowy czyścił?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ano opuszczam... Do zobaczenia po wakacjach (lub 12 sierpnia :) ) Jerry chcesz sie spotkac na pozegnalne piwko :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Coś twn gośc do mnie nie dzwoni, jak tylko będe wiedział daam namiar na kościółA o tej 17 w którym miejscu??? Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ano opuszczam... Do zobaczenia po wakacjach (lub 12 sierpnia :) ) Jerry chcesz sie spotkac na pozegnalne piwko :) :biggrin:ot myślał myślał i wymyślił :D oczywista tylko kiedy i gdzie proponujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 piwko srifko ... i znow sie zaczyna :) :D juz ja wiem jak to sie skonczy.....pozegnalne JAASNNEEEE... znow 3 dni bedziemy sie zegnac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Mario :) TY GOWNIARZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 oh madzik przestan .... zawstydzasz mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 piwko srifko ... i znow sie zaczyna :flesje: :D juz ja wiem jak to sie skonczy.....pozegnalne JAASNNEEEE... znow 3 dni bedziemy sie zegnac :) ;) :wink: :biggrin: :biggrin: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ok, to w sprawie sobotniego lansowania jest tak. Jeśli ktoś chce sie przejechać w paradzie weselnej, powiedzieć parę ciepłych słów panu młodemu lub postrzelać pod ołtażem, to ślub jest w kościele na Al. Kasprowicza, godz 17. Tam sie też spotykamy ok 17. Pan młody podejmuje ten "krok" od ok 17, więc 30 min mu starczy. Z tamtąd powolutku ich odprowadzimy do lokalu na imprę, i tu sie zabawa kończy. Co wyciśniemy z pana młodego to nasze. Zapraszamy ciekawych i nudzących sie w sobotę. ps. Madzik, chyba sie nie znamy.... trzeba będzie nadrobić. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Mój ślub tez będzie na Kasprowicza:))))Oczywiście będę;))) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 chętnie zobaczę ten ślub:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 CHłopy dajcie już spokój z tymi ślubami... Tyle wesel niby a jeszcze ani jednej weselnej flaszki nie widziałem... ;) To 4um moturzystów a nie hajtaczy :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 MOTURZYSTOW ;) dobre :banghead: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 no prosze Wyjechalam na 3 dni a tu sie tyle dzieje:) 2 wesela pozegnania zloty ...Madzik- no przeslij mi w koncu te zdjecia z rozowym dresikiem:) Pozdrowienia dlae wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Wrocławianka pisałem do Ciebie na gg ale już chyba mnie nei kochasz :evil: :wink: Pijemy dzisiaj tzn spotykamy sie na nocce swietojanksiej :biggrin: MOTURZYSTOW :D dobre :evil: Kulka na czym jeździsz ;) Na MOTURZE nie :banghead: :banghead: :biggrin: :crossy: :D Yyyyno Yasssta :D :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi