PGR Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Ty cukierka zapomniałem - przywioze za tydzień :-x :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 oo jaaaaa chlopie ale masz minusa za tydzien to pewnie juz krowke przywiezesz :-x [ Dopisane: 03-11-2005, 09:53 ]OGLASZAM WSZYSTKIM SPRZADAJE MOJA NIUNIE :) JAK KTOS CHETNEY TO SIE ODZYWAC... CENA DO DOGADANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 coś mi sięobiło o uszy, bądź oczy, że jakieś spotkanie Wrocławiaków 5 listopada sie szykuja... dajcie jakieś szczególy, to ekipa zjebów się pojawi :twisted: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Mario to tak teraz nazywasz swojego małego przyjaciela :?: Ale kto to kupi.. Jerry.. :?: A co spotkania to hmmm... jestem na... TAK :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 ja bym tez przyjechol ino mom pusto w baku :) a kasy tez nie mom nic .... chyba zaczne kraść paliwo z aut :) ale mysle ze jeszcze w tym roku odwiedze FZjebXów we Wrocku !! POZDRO !! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 5 listopada spotkanie na Solnym to oczywiste ale o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 ja bym tez przyjechol Browar tylko kto Cię zaprosi do Wrocka jak wszyscy się boją... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Browar tylko kto Cię zaprosi do Wrocka jak wszyscy się boją. ...hehe no chyba nie mnie :D a poza tym jo tam nie potrzebuje zaproszenia ino troche grosza na bene i moge jechac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ej Wrocławiacy, co sądzicie o nowej trasie? Chodzi mi o nowy odcinek ,,mini obwodnicy'':) ktora zaczyna sie na rondzie do którego dochodzą ul. Czekoladowa i wyjazd z parkingu ,,Auchan'' i ,,Decathlon'' , zaczyna sie zjazdem z ronda na zachód a konczy ho hooo praiwe na muchoborze, w sumie 3 razy prosta po 2 km i co jakis czas ronda:) Asfalt mistrz mozna poczuc sie jak na torze:) no i ruch minimalny, chyba najlepsza miejscówka razem z drogą na maślicach przy wysypisku, PS. znacie jeszcze jakies fajne mijesca we wroc do jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 no obwodnica pierwsza klasa.. tylko trzeba uwazac jak wynosi na lukach.... na krawezniki nie pozalowali.. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Dajcie znać jak będzie jakieś spotkanko:) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ale kto to kupi.. Jerry.. Question PGR no to żeś teraz wymyślił heheheheheja już mam plana na sprzęta i na pewno nie bedzie to Mario niunia tak mocno pieszczona w Rybniku :-D pozdrojerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3006856.html RADARY!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 na pewno nie bedzie to Mario niunia tak mocno pieszczona w Rybniku ALE O CO CHODZI ... ja nic nie pamietam :twisted: :twisted: jerry smiesz watpic ze dbam o moja niunie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 tak mi się nasunęło... 5 listopada Plac Solny i dalej ...11 listopada Pręgierz i dalej ...2-3-4 grudnia Rockers, Od Zmierzchu ... do SokolniczejLUKĘ MACIE pomiędzy Świętem Niepodległości, a Mikołajem Proszę się poprawić !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi